Idén folytatódik a Drónkonferencia sorozat immáron a harmadik résszel. Ez nem az a rész amikor csak előadások lesznek és beszélgetés, ez kicsit más… Itt a második napon egy katonai bázison lesznek a repülések és a gyakorlati bemutatók. Sajnos jelenleg még nem sokat árulhatok el róla, csak annyit, hogy ott lesz például a Protár is, sőt repülni is fog majd! Természetesen lesznek előadások, játékok, Stand Up és minden más szórakozási lehetőség is, viszont a második napon a repülésé lesz a főszerep. Viszont erre most nektek is lehetőségetek van eljönni, igaz nem éppen a legolcsóbbak a jegyek, de egy olyan esemény lesz, amiből nincsen másik jelenleg. Valami olyan is repülni fog amit még nem mondhatok el…., de már én is nagyon várom. Addig is itt egy kis kedvcsináló.


Ha kedvet kaptatok ahhoz, hogy elgyertek akkor a következő oldalon tudok az ottalvós jegyekből még venni, viszont arra tudok egy akciós kódot, amivel kicsit csökkennek az árak. Használjátok az MDF kódot a kupon résznél és találkozzunk a helyszínen!

Örömünkre szolgál,  hogy az idén májusban újra megrendezzük a professzionális felhasználóknak szóló Drónkonferenciát, melynek ezúttal a teljesen megújult balatonalmádi Hunguest Bál Resort és a Nullponti Lő- és Gyakorlótér ad otthont. Az  III. Drónkonferencia fővédnökének Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter urat kértük fel.  Az előadásokon lesz szó a drogcsempészetre használt drónokról, a drónelhárítási módszerekről, a növényvédelmi pilótaképzésről és az UAV-k katonai alkalmazási tapasztalatairól az orosz-ukrán háborúban. Ezen felül lesznek érdekes aktív bemutatók, ahol többek között láthatjuk majd a ProTar-t repülni. S persze arról sem feledkezünk meg, hogy csapatot építünk ebből a közösségből, ezért lesznek szórakoztató programok és lesz jótékonyság is, ahol egy igazán nemes célra gyűjtünk. Tarts velünk ezen a két napon, csatlakozz azokhoz, akik nem (csak)  játszanak, hanem dolgoznak is a drónokkal!

 

Leave a comment