Események

Drone Hungary Covid After Party

Hosszú szünet után végre újra rendezhetünk nektek egy jó kis drónos találkozót.

A helyszín ezúttal Reptár – Szolnok. A helyszín alapból rengeteg fantasztikus élményt nyújt nekünk és mi ehhez viszünk még rengeteg drónt is. A helyszinen található akadálypálya, 4D-s mozi, repülőgép szimulátor és 3D-s karika is. A rendezvény napján jelen lesz a MyActionCam, a YuneecUav, az RC-Klub és a Dronshop is. Náluk meg tudjátok nézni a legkisebbtől a legnagyobb drónokig mindent. Hoznak nekünk játék drónokat, Parrot, Yuneec, Autel és persze DJI drónokat is. A rendezvényen a vendégek számára a repülés most TILOS lesz, de a kiállítok tartanak nekünk bemutatókat majd.

Facebook esemény

Drone Hungary Covid After Party Promó

RepTár Drone Day – egy nap, ami csak a drónokról és a repülésről szól!

A katonai drónbemutató lebilincselő és izgalmas látványát profi szakkommentátor közvetíti. A drónversenyekről ismert akadályok és a kiállított repülőgépek, helikopterek között lavíroznak a drónpilóták a drónjaikkal, mely manővereket LED falon tudják nyomon követni az érdeklődők. A nap folyamán több alkalommal is beindításra kerül egy METEOR-3MA gázturbinás sugárhajtómű. (Távolságtartás, illetve hallásvédő használata kötelező.) A Hangárban drónszimulátorok kipróbálására is lehetőség lesz kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Bemutatásra kerülnek többek között katonai, felderítő és megfigyelő drónok, valamint egy 2,5 méter átmérőjű mezőgazdasági drón. A drónokra szerelt kamerák segítségével új, izgalmas és még sosem látott szemszögből tekinthető meg a RepTár, a Drone-Eye program keretein belül. A repülő eszközök által közvetített képet nyomon lehet követni VR szemüvegben, illetve az óriás kivetítőn is. Ezen a napon alkalom nyílik a Tesla elektromos autók megismerésére: a tudomány új innovációiról, a környezettudatos elektromos autók használatáról és képességeiről. Három tesztautó, ebből egy kis Tesla, amibe beülhetnek a gyerekek, Tesla koncert, fotózkodás, kiselőadás az elektromos autókról. Milyen is 2021-ben a legális drónrepülés? A kitelepülő szervezetek a repülés rejtelmeiről és jogi szabályozásáról mesélnek. A kiállítók standjainál lehetőség nyílik kisebb-nagyobb drónok, illetve kiegészítők megtekintésére, valamint megvásárlására is.

Kiállítók:
– HM EI Zrt. (Honvédelmi Minisztérium Elektronikai, Logisztikai és Vagyonkezelő Zrt.)
– NKE (Nemzeti Közszolgálati Egyetem)
– MyActionCam Magyarország (www.myactioncam.hu)
– RBNet.hu (www.yuneecuav.hu)
– SC Dron Technology (www.dronshop.ro)
– RC-klub modellbolt (www.rcklub.eu)
– Magyarországi Drón Koalíció
Egyesületek:
– Drónpilóták Országos Egyesülete (www.doe.hu)
– Magyar Nemzeti Mentődrónpilóták Egyesülete (www.mnme.hu)
– Légtér.hu Kft (www.legter.hu)
– UAS Hungary (www.uashungary.sensei.hu)

A rendezvény a RepTárba megváltott belépőjeggyel látogatható.
Mindenkit szeretettel várunk augusztus 7-én!