Kapcsolat

 

Az alábbi felületeken vagyunk elérhetőek, illetve gyártunk tartalmakat, immáron lassan 9 éve. 4 éve, hogy hetente 2db videót készítünk nektek a YouTube csatornánkra ahol már közel 500db drónos videó található meg. Ha segíteni akartok minket akkor iratkozzatok fel a csatornára és osszatok meg néha 1-2db videót, hogy terjedjen a csatorna híre.

Feliratkozás.

A Drone Hungary

Facebook oldalunkat már lassan 9 éve, hogy elkezdtem. Ide napi rendszerességgel érkeznek posztok, illetve ez a fő üzenetváltási felületünk. Itt nyugodtan írhattok nekünk, amint van időnk igyekszünk válaszolni. Ha nyomtok egy likeot az megköszönjük a megosztásokért pedig külön hálásak leszünk!

Természetesen jelen vagyunk a kép és rövid videó megosztó oldalon is. Itt a @dronehungary használatával tudjátok jelölni az oldalt, amit mi tovább is osztunk a napi storyba. A #dronehungary hashtaggel pedig bárki láthatja amit megosztotok, jelenleg már több mint 15000 kép és videót találtok ilyen hashtaggel.

DRONE Hungary Instagram
Drone Hungary

A magyar drónos világ legnagyobb közössége, mely nem csak szórakoztat és informál, de a legújabb történésekről és jogi hátterekről is tájékoztat. A Drone Hungary formáció 2014-ben alakult, baráti társaságként szerveztünk közös repüléseket és online társalgásokat RC témában. Akkoriban még gyerekcipőben járt az átlagemberek által elérhető dróntechnika, az első szárnycsapásokat kezdetleges buta gépekkel tettük meg, de azok a repülések olyannyira hatásuk alá vontak minket, hogy azóta is abból táplálkozunk. Az évek alatt viszont robbanás szerűen kiszélesedett a hobby, egyre inkább igény mutatkozott olyan felületre, ahol a témában tájékozódni lehet. Létrehoztuk a Facebook felületünket ahol képeket, információkat és videókat osztottunk meg, később saját videoepizódokkal bővítettünk a Youtube csatornán, ahol néha informatív, néha szórakoztató néha pedig oktató jellegű részekkel jelentkezünk, de előfordulnak a “semmi értelme” videók is. Ezen idő alatt több rendezvényt is szerveztünk, ahol közös beszélgetés, repülés, nyereményjáték és verseny keretében lehetett velünk személyesen is megismerkedni. Elindult a Drone Hungary Társalgó is, ahol egymás között beszélhetjük meg a felmerülő kérdéseinket, vagy rákereshetünk, hogy az adott kérdés elhangzott e már korábban és arra milyen válaszok érkeztek.
A megújult www.dronehungary.hu oldalon pedig folyamatosan jelentkezünk újdonságokkal és cikkekkel, de pontos válaszokat is találtok a jogi kérdésekre.

Drone Hungary Társalgó