A csapat

DRONE Hungary tagok

A csapatunk 3 tagból áll, összesodort minket a szél, mint utcán a csokis papírt. Mindannyian a drónozás szerelmesei vagyunk, közös hobbinknak köszönhetően az ismeretség barátsággá alakult. A csapatban mindenki megtalálta a magának való feladatot, együtt tesszük teljessé a DRONE Hungary-t.

Fő profilunk

A Drone Hungary

Mihaleczku Tamás “Thomleck”

DoItYourself avagy jólvanazúgy

2007-ben kezdtem el foglalkozni RC modellekkel, ami a lamináltpadló alátét repülőtől kezdve a fenyőlécből faragott propelleren át egészen a feszítősodronyból készült DJI FPV kamera védő keretig terjedt. Építek, tesztelek, javítok, forrasztok, elfüstölöm és kezdődik az egész előlről, de végül minden repül pár métert legalább.

Pataki András “BanDeE”

Alapító

Ezelőtt 8 évvel mikor drónozásra adtam a fejem, szomorúan tapasztaltam, hogy egy hagyományos fórumon kívül sehol sem találtam információkat a drónokról. Ekkor indítottam el a Facebook oldalt, hogy másoknak már ne legyen ilyen gondja, nem régiben pedig elkezdtük a videók gyártását is.

Fonód Ákos “Makosteszta”

Kameratechnika és antennaszaggatás

Valamikor 2014-ben vettem meg az első drón szettemet ami egy x525-ös klón vázból, 1222-es 1000kv-s motorokból és egy csak gyro-val rendelkező Fc-ből állt. Mondanom sem kell, hogy nem bírta sokáig.
Azóta is tart ez a szerelem a repülő dolgokkal, legyen az multikopter vagy merevszárnyú gép, de az sem gond ha földhözragadt eszköz is az csak távirányítású legyen.