Nagyon közel vagyunk már a bejelentéshez és a megjelenéshez! Újabb képek és videók szivárogtak ki az internetre az érkező DJI Mini 3 Pro-ról. Most már biztos, hogy lesz egy Pro és egy sima változat is. Valószínűleg a kijelzővel szerelt kontroller lesz a Pro verzió.

Több mint 500 drónos videó!

Nem szoktam ítélkezni, de ez ne lesz valami túl szép forma. Azért nézz ki ilyen furán mert az első szenzornak a hátuljában vannak a hátsó szenzorok is, mivel hátul már nem férnek el. Ami az érdekes ezen a képen, hogy mint ha egy piacon készült volna és a “játék” drónok között árulná valaki.

Még így is 249g alatt tartják a szettet ami azért már egy kicsit kezd érdekes lenni. Kapott extra szenzorokat, picivel nehezebb akkumulátort, de a súlya nem változott. Ez azt jelenti, hogy valahol még spóroltak. Ahol tudnak az nem más mint a karok és a váz, ebből adódóan nem lesz valami strapabíró ha esetleg valamivel találkozna. Kapott egy új kamerát is és szenzoroknak köszönhetően valószínűleg már gyárilag támogatni fogja a követés funkciót is.

Szerintem már nem sok van hátra a bejelentésig és a hivatalos megjelenésig. Ami minket a legjobban érdekel majd az pedig nem már mint az ára! Mit gondoltok mennyi lesz majd? Ha nem akarsz lemaradni a drónos hírekről, kövesd videós csatornát!

Leave a comment