2023-ban sem fogtok drón találkozó nélkül maradni! Egy már biztos, hogy lesz ami nem más mint a harmadik DRON3 DAY. Ez elmúlt évekhez hasonlóan ezt is Szolnokon a Reptár múzeumban fogjuk tartani. A helyszín ideális egy ilyen naphoz, hiszen alapból is rengeteg érdekes és izgalmas programmal rendelkezik. Ilyen pl a gyerekeknek készült katonai akadály pálya, 3D karika a bátrabbaknak, van 4D mozi és persze számtalan repülő és helikopter is. Ezekhez a programokhoz még hozzájön a rengeteg Drónos kiállító és aktivitás, repülés és persze játék is.

Drone Day

A dátum 2023.08.05-e! Írjatok be a naptárba és mindenképp gyertek el. A pontos program még szervezés alatt van, de az biztos, hogy látni fogtok FPV drónokat, DJI drónokat, AUTEL drónokat, helikoptereket, autókat és még nagyon sok mindent. Nézzétek meg milyen volt az első kettő találkozó!
A melegben jól esett egy kis hűsítő permet a DJI Agras T30-ból, avagy így lett egy szökőkút egy permetező drónból. Természetesen ez egy Demo darab, sose volt benne vegyszer 😉 emellett a hőkamerás drónt sajnos valós időben is meg lehetett mutatni mire is képes, kivel a közelben volt egy tűzeset és pont a levegőben volt a drón. Szóval számos izgalmas programmal készülünk idén is!

Leave a comment