Igen sokan vártak az első repülős videóra a Hubsan Zino Mini Pro esetén. Meg is értem 🙂 A technikai adatok alapján egy tökéletes kezdő drónnak tűnik, 40 perc repülési idő, 4K-s videó, 249g-os súly és ehhez társulnak mèg az akadály érzékelő szenzorok valamit az leszállást segítő alsó led. Mi kellene még egy hobbi pilótának? Kb semmi, csak ezek rendesen működjenek. Szóval az első videóban az alapokat néztük meg. A repülési teljesítménye, stabilitása még kicsit nagyobb szélben is szépen működött.

Nézd hamarabb a videókat és szerezz a neved mögé drónos jelvényeket! Csatlakozás


A 40 perces repülési időt igen nehéz lenne méri, de az biztos, hogy ebben a nagy szélben is viszonylag aranyosan fogyott az energia belőle. A szenzorok picit túl érzékenyek voltak, de működtek.

Rendeld meg: Hubsan Zino Mini Pro 

És akkor a lényeg, hogy milyen fényképet és milyen videót készít az eszköz. Nos egy ilyen géptől nem szabad profi szintet várni, ennyi pénzért nem lehet mozis minőséget kapni. Viszont ha szép, stabil képet ad akkor már jók vagyunk, az élőkép és a nyersanyag láttán én úgy gondolom hozza azt a szintet amit várni lehet egy ilyen géptől. A videó leírásában megtalálható a link ahonnan letölthető az eredeti felvétel. Szerintem ez a Hubsan cég eddigi legjobb gépe, ha mind hasonló lett volna, akkor már nem itt tartana a cég. 🙂 Nézzétek meg a videót a csatornán. Repül a Hubsan Zino Mini Pro

Leave a comment