Kicsit ügyén mint ahogy a pletykák jósolták, de megjelent a DJI Mini 3 Pro. Sajnos sok meglepetés nem született, mivel majd a bejelentés előtt voltak videók a csomag tartalmáról és a repülésről is.

Ahogy a minik így ő is maradt 249g alatt, viszont ez az első olyan DJI Mini ami kapott szenzorokat. A szenzoroknak köszönhetően ez az első olyan DJI Mini drón ami hivatalosan képes minket követni. A Mini 1 és Mini 2 csak a Litchi nevű szoftverrel képes erre, ami azt jelenti, hogy ha azzal repül az ember akkor nincsen garancia. A másik újdonsága a drónnak, hogy van benne 9:16-os mód a insta és tik-tok felhasználóknak. Ez nem is lenne nagy csoda, se nem szoftveresen oldja meg hanem elfordítja a kamerát!

VÁSÁRLÁS ÉS BÉRLÉS

Használd a Dronehungary2022 kódot

MyActionCam

A géppel egyidőben megjelent egy új távirányító is a DJI RC ami szinten kapott egy beépített kijelzőt, így megszabadítva minket a kompatibilitási gondoktól. Mostanában androidon igen sok gond volt a DJI Fly applikációval, ezzel ez megoldódhat, ha jól sikerült 🙂 Hamarosan elérhető lesz a csatornán az első videó, kövessétek a csatornát így nem maradtok le semmiről sem!

Leave a comment