A mai napon végre Európában is megjelent a DJI Mini 2 SE. Kb 3 hete jelent meg a gép az Ázsiai régióban, és akkor sokak szeme felcsillant, hogy hozzánk is érezik majd akkor, ám semmi hír nem volt a dátumról, illetve arról, hogy tényleg érkezik-e. Viszont ma megjelent, sőt már vásárolható is a MyActionCam oldalán, ahol tudjátok használni a Dronehungary2023 kódot amire jár egy kis kedvezmény 🙂 Na, de nézzük mit is kaptunk meg a mai napon. A DJI Mavic Mini volt talán a legnagyobb siker és a legnépszerűbb mini drón, nyilván az volt a legelső ebből a típusból és az ára is igen kedvező volt anno. Utána jött a DJI Mini 2 és javított pár kezdeti hiányosságot, wifis adatkapcsolat, 4K hiánya. Sokan cseréltek ekkor erre a modellre, majd érkezett a DJI Mini 3 Pro ami ugyan egy nagyon okos gép, de a mini széria egyik előnye elveszett ami nem más mint az olcsósága. Ezt próbálta szerintem javítani a DJI Mini 3-mal a gyártó, de még mindig kicsit magas az ára egy tényleg hobbi pilótának. Na, de majd most! Íme a DJI Mini 2 SE ami újra egy igazi belépő drón lehet a maga 150eFt-os kezdő árával.

DJI Mini 2SE

Egy alap szett kerül ennyibe, amiben megkapjuk a drón, a távirányítót egy akkumulátort és 1 pár propellert. Ezzel már egy áltag hobbi pilóta elkezdheti az ismerkedést a drónozás világával, ha pedig kevés lenne akkor ott a nagyobb csomag ami már 3db akkumulátorral szolgálja majd a tulajdonosát. Nézzük meg, hogy technikailag mit is tud ez a gép.

DJI Mini 2 SE

A szárnyaló pillanatokért

Nézzen szét sokkal magasabbról

Mindig jó ötlet a mindennapi pillanatokat vagy utazásokat megörökíteni. Vigye magával a DJI Mini 2 SE-t az egyedülálló perspektíváért, amely szárnyaló pillanatokkal ajándékozza meg.

Könnyű, hordozható

Mégis, mennyire könnyű a DJI Mini 2 SE? Az alig egy tenyérnyi drón mindössze 249 grammos súlyú, ami nagyjából egy alma tömegének felel meg. A kis méretű, kényelmesen használható Mini 2 SE ideális útitárs, amely megváltoztatja azt, ahogyan kedvenc pillanatait megörökítheti.

Akár 10 km-es HD videójel-átvitel

A Mini 2 SE akár 10 km-es HD videoátvitelre is képes, valamint kiváló zavarszűrő képességekkel rendelkezik, így hosszabb repülést és tisztább felvételeket tesz lehetővé.

Akár 31 perces repülési idő

31 perces maximális akkumulátor-üzemidejével a Mini 2 SE több mint elegendő időt biztosít a tökéletes felvételek készítéséhez.

Magabiztos repülés

A Mini 2 SE stabilan és megbízhatóan repül, és rezzenéstelen felvételeket készít még 5. szintű, akár 38 km/h sebességű szélben is.

Ellenáll a 38 km/h-s szélnek (5. szint) / Max. 4000 m-es repülési magasság

Kicsit vegyesek az érzéseim, mivel az idő előre halad, de itt egy kicsit visszaléptünk a technikában. Újra Ocusync 2 van amivel éppen nincs gond, de mégis van már Ocusync 3 azóta. A 4K hiánya inkább csak érdekes dolog, mint sem bosszantó, egy átlag hobbi pilóta számára a 2.7K bőven elég. Nézzétek meg róla a videót.

Leave a comment