Kicsit elmaradtam a blog írással mert annyira sűrű volt az áprilisi hónapom, de ennek meg is van a gyümölcse mert sok új videó készült a csatornára.

YouTube Csatorna.

Amire nagyon sokan vártatok az nem más mint a tavaly megjelenő Autel drónok. Ebből is már több videót is megtudtok nézni a csatornán. Megérkezett hozzám az Autel Evo Nano+ legelső változata narancssárga színben. Erről már 3db videó is elérhető, az első videóban magát a gépet nézzük meg, hogy mit is tud. A második videóban pedig jön az első repülése, amiben kiderül, hogy milyen halk, milyen stabil és hogy mire is képes a kamerája. Az utolsó videóban pedig az okos funkciókat nézzük meg.

Azt kell mondjam, kellemesen csalódtam a kis Nano+ban, nagyon jó drónt hozott össze az Autel cég.

Rendelési lehetőség.

Viszont ha valaki ennél komolyabb drónt keress magának akkor íme a másik Autel ami nem más mint az Evo Lite+. Ez már egy kicsit komolyabb kategória, 6K-s videó 40 perc repülés, állítható rekesz a kamerán. Ez a drón kb a DJI Mavic 2 és a DJI Mavic 3 között van mind tudásba és árban is. Ez azért is érdekes, mert ugye a DJI Mavic 2-es széria már nem kapható, míg a DJI Mavic 3 FMC csomag 1mFt felett van. Én azt mondom érdemes megnézni mit is tud ez a drón, az első videó már nézhető is a csatornán.

 

A gépeket köszönjük szépen a www.dronshop.hu-nak, keressétek őket bátran! Ne felejtsetek el feliratkozni a csatornára, hogy nem maradjatok le a videókról. Nyomjatok Likeot ha tetszett, dislikeot ha nem és persze írjátok meg a véleményeteket az adott gépekről.

Leave a comment