Még valamikor tavasszal készítettem egy videót, hogy mi is vár ránk idén a DJI részéről. Itt tudjátok megnézni: katt Ebből az első már meg is érkezett a csatornára ami nem más volt mint a DJI Mini 3 Pro erről is már nézhetőek a videók. A következő pedig egy új DJI FPV gép lesz, de ez most inkább a Cinewhoop kategóriában.

Es már erről is megjöttek az első képek. Ez egy 3”-os gép lesz, propeller védővel. A fő felhasználási terület a benti videók készitése amikor közel kell repülni tárgyakhoz vagy személyekhez. Biztos sok fpv pilótának csillan fel a szeme most, de el kell őket keseríteni. A pletykák szerint ugyanis nem lesz benne manuális mód, csak GPS módban lesz képes repülni vagy a szenzorok alapján “Atti” módban.

Az egy dolog, hogy nem képes úgy repülni, viszont aki megszokta a manuális mód esetén a stickek kiosztását és használatát annak ez nem fog tetszeni. Viszont aki sose repült fpv-vel az meg nem fog ilyen videókra vágyni, szóval egy érdekes helyzet állt elő. Reméljük nem késik sokat a chip hiány miatt és júliusban már a kezünkben lehet a gép. Ti mit gondoltok?

Leave a comment