Mar készítettem róla videót, hogy napvilágot látott pletykák szerint érkezik egy olcsóbb DJI Mavic 3. Én személy szerint ezt nem igazán szeretném, de nincs túl sok beleszólásom 😂 Üzletileg érthető, hiszen a DJI Mavic 3 megkapta a C minősítést így legálisan tud majd repülni 2024.01.01 után is lakott területen open kategóriában.

A DJI Mavic 3 egy kicsit drága lett szerintem a tudásához képest ha azt nézzük az FMC csomag több mint 1 millió forint. Elvileg erre a problémára érkezik a DJI Mavic 3 Classic nevű drón. Tudásban és méretben nem igazán lesz benne különbség, viszont az már látszik, hogy a kamerából hiányozni fog a Tele kamera rész. Szenzorok vannak rajta, követni és cselekedni fog. A kérdés az, hogy az az egy tele kamera ennyit spórolna nekünk árban? Elvileg még októberben kiderül mennyi lesz az annyi? Ti mennyiért vennétek meg?

Újabb képek jelentek meg az interneten, amin már egy doboz fotó is látható. A jó vagy éppen rossz hír, hogy lesz egy olyan verzió is amiben a DJI Mini 3 Pro kijelzős távirányítójával lesz kapható. Így szerintem lassan nem is biztos, hogy olyan olcsó lesz a drón, mert mégis csak képes lesz 40 perc felett repülni, benne lesz a 4/3-os szenzor a kamerában….

 

Leave a comment