2008-as fennállásunk óta kiemelt figyelmet fordítunk az üzleti ügyfelek igényeinek kiszolgálására is.

A projektek során a tervezéstől kezdődően segítjük partnereinket, a számukra leghatékonyabb feladat specifikus rendszerek megtalálásában. A beszerzésen túl az oktatástól a rendszeres karbantartáson át a garanciális és garancián kívüli problémák megoldásában is teljeskörű, támogatást biztosítsunk.

A drónok széleskörű termékskálájának forgalmazása mellett fontosnak tartjuk a karbantartási idők tervezhetőségét és a felelős – és szakszerű drónhasználat oktatását is.

Tevékenységünk során számos, mérföldkőnek számító engedélyt szereztünk, melyek új lehetőségeket nyitottak az állami és a civil drónhasználatban egyaránt.

A DJI termékpalettájával kapcsolatos állami típusalkalmassági vizsgálatokban kollégáink évek óta segítik a Honvédelmi Minisztérium Állami Légügyi Főosztályának (KLH) munkáját.

A hazai piacon elsőként rendelkezünk a gyártói minősítéseken túl a KLH által kiadott engedéllyel javításra, karbantartásra és képzésre egyaránt.

DJI Matrice típusképzés videó

Budapesti szervizközpontunk 2019-óta rendelkezik működési engedéllyel a DJI Matrice 200 V2 típuscsaláddal kapcsolatosan, melyet 2020-ban a DJI Mavic 2 Enterprise típuscsaláddal bővítettünk és büszkén jelentjük be, hogy 2021. június 16 -án a DJI Matrice 300 RTK típussal kapcsolatosan is is megszereztük a jogosultságokat.

Az engedély megszerzésével, minden DJI típusú állami feladatot ellátó pilóta nélküli légijármű hivatalos és szakszerű karbantartását szerviz központunk kollégái végzik és a kiemelt állami feladatot ellátó drónhasználók számára az alapképzés elvégzése után, az elméleti és gyakorlati típusismereti képzést minősített oktatóink tartják.

Az általunk karbantartott közel 100 drónt, az üzemeltető szervezetek, a tervezhető karbantartási periódusoknak köszönhetően a legmagasabb szintű repülésbiztonság mellett, minimális földön töltött idővel használhatják.

A 2019 óta kollégáink által képzett speciális feladatot ellátó drónpilóták száma meghaladja az 500 főt.

A típusképzéseken kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a távpilóták a kötelező ismereteken túl, a saját szakterületükre jellemző feladatok során sajátíthassák el a típus kezelésének alapjait és ezen túlmenően gyakorolják a vészhelyzeti eljárásokat is annak érdekében, hogy a feladatellátás során felmerülő váratlan speciális, akár szélsőséges helyzetekhez is magabiztosan tudjanak alkalmazkodni.

 

A rendvédelmi felhasználás mellett az ipar számos területén és az agráriumumban is egyre szélesebb körben alkalmazzák a drónokat a hatékonyság maximalizálása érdekében.

Legyen szó bármely drón – felhasználási területről, szakértő kollégáink segítenek megtalálni a legjobb megoldást. Lépj velünk kapcsolatba, és tedd fel kérdéseid szakértő kollégáinknak!


A Matrice 300 RTK a DJI legújabb ipari használatra szánt drónja, amely a jól ismert Matrice 200 V2-es típus továbbfejlesztett kiadása.

Leave a comment