Valószínűleg sokan nem tudjátok, de egy ideje a DJI Mavic 3 és a DJI Mavic 3 Cine nem kapható. Nem mint ha olyan nagyon sokan kapkodnának értük az ára miatt, hiszen a DJI Mavic 3 Foy More  Combo csomagban 1.000.000 Ft felett van/volt, míg a Cine verzió 2.000.000 Ft felett lehetett megvásárolni. Az utóbbi csomagban ezért az árért kapunk egy drónt, a DJI RC Pro távirányítót, 3db akkumulátort, ND filtert és egy nagyon minőségi táskát. Természetesen a lényeg maga a gép, hiszen van benne egy 1TB-os SSD valamint az Apple proress fájl formátum. A Gimbal összesen kettő kamerát stabilizál, van benne egy Tele kamera valamint egy Wide kamera. Utóbbi egy 4/3-os szenzort kapott ami jelenleg egyedülálló a levegőben ebben a kategóriában.

Nyilván ennek a gépnek is megvan a maga szűk közönsége, mert egy nagyon jó gép lett, de sok nem repül belőle itthon az biztos. Ha szükség lenne a gép tudására akkor a MyActionCam-nél ki is tudjátok bérelni az eszközt. Annak, hogy ezek a gépek nem kaphatóak jelenleg csak a Classic verzió, kettő oka lehet. Az egyik, hogy alapanyag hiány van, ami el is képzelhető a jelenlegi helyzetben, sajnos nem csak a drónok terén van így. A másik oka pedig, hogy érkezik egy új verzió.

Drón Bérlés – MyActionCam

Utóbbi azért is lenne meglepő, mert a DJI Mavic 3 Cine éppen alig múlt el 1 éves. Nincsen konkurenciája, ráadásul jelenleg a DJI Mavic 3 széria az egyetlen olyan gép ami megkapta a C1 minősítést. Ennek köszönhetően ha valaki ezeket a gépeket veszi meg, akkor nyugodtan repülhet vele OPEN kategóriában is 2024.01.01 után. Viszont olyat találtam a neten amit kicsit én sem hiszek el, de aztán kitudja.

DJI Mavic 3 Pro

Ez a kép jelent meg az internet sötét bugyraiban. Érkezne a DJI Mavic 3 Pro?? Három kamerát kapnak az érkező gép? Az, hogy jelenleg ebben a kategóriában nincsen Pro nevet viselő gép, valahol még érthető is lenne, de ha belegondolunk, hogy a DJI Mavic 3 és a Cine verzió is milyen technikai tudással rendelkezik valamit, hogy mennyiben is kerül. Akkor mire lesz képes a Pro verzió? Na és mennyibe fog kerülni? Lassan a drónozás visszakerül abba a helyzetbe mint ami 9-10 éve volt amikor én bele csöppentem, hogy luxus lesz.

🚨2023-es AKCIÓK!🚨 – www.myactioncam.hu – Dronehungary2023 kuponkód

Nyilván most a DJI Mini 2SE egy tökéletes ár/érték arányú drón, hobbi célra bőven elég is, de ha valaki dolgozni akar vagy jobb minőséget akkor bizony mélyen a zsebébe kell nyúlni. Szóval megint újra képbe jön a bérlés mint lehetséges opció. Na de visszatérve a pletykára, mit hozhat az új gép? Mit takarhat a Pro név? Tényleg lenne benne 3db kamera? Minek? Milyen? Egyáltalán ez igaz lehet vagy csak egy fake news?

Leave a comment