Most jelent meg a DJI Mavic 3 Classic ami a Mavic 3-as sorozat olcsóbb változata lett. Bár az olcsó az nézőpont kérdése mert így is 800000ft körül mozog az ára. Ám az internet sötét bugyraiban egy újabb érkező modellre lehet figyelmes az ember. A kérdés, hogy DJI drón vagy sem?

Amiből sokan és én is azt gondolom, hogy DJI gép lesz az a színvilág, a forgószárnyak kialakítása és színe, a motor is eléggé ismerősnek tűnik, a forma és a szenzorok mérete és elhelyezkedése. A kérdés már csak az, hogy melyik gépből érkezne még karácsony előtt egy SE vagy Classic verzió. A DJI Mini 3 Pro verzióban létezik jelenleg és igen jó gép lett, megjártam vele Horvátországot is, valamint itthon is sok helyen repült. Viszont az ára a kijelzős távirányítóval és a Fly More Combo csomaggal 500000Ft körül van. Erre mondtam én, hogy oda lett a Mini kategória előnye, hogy olcsó, erre mondták többen, hogy azért mert ott van a Pro a nevében.

HASZNÁLJÁTOK A DRONEHUNGARY2022 kódot a MyActionCam oldalán vagy személyesen is!

MyActionCam

Amire tippelni lehet, hogy vagy ebből érkezik egy nem Pro verzió, tehát csak sima DJI Mini 3 vagy a DJI Air 2S-nek egy olcsóbb verziója. A kérdés, hogy ők mire is látnak nagyobb igényét így karácsony előtt. Én azt mondom, hogy a Mini 2 utódja nagyobb siker lenne, a belépő kategóriában a kezdő drónosok körében. Jelenleg már a DJI Mini 2 is egy kifutott termék és már csak pár helyen kapható. A DJI Mini 3 Pro-ból talán könnyebb egy olcsó verziót alakítani, pl kicsit butább kamera, nem tud majd insta storyt, és mondjuk esetleg kap egy C jelölést, hogy használható legyen 2024.01.01. után open kategóriában is lakott területen belül. Ez utóbbi egy igen fontos szempont így 2022 végén, ha már ennyi pénzt kiad az ember, akkor legalább sokáig tudja majd használni. Remélhetőleg! Izgalmasan várjuk a folytatást!

Leave a comment