Érkeznek az új Autel drónok 🙂 végre jön egy kis izgalom. A gyártó is hivatalosan megerősítette és már ki is tett egy sejtelmes képet az oldalukra. A pletykák szerint több méretű drón is érkezik hamarosan  a piacra. Állítólag a DJI Mavic Mini és az Air 2 család ellenfelei lesznek, az biztos, hogy négy színben érkeznek majd. Az Evo II egy nagyon jó gép, sőt talán jobb is mint talán mint egy DJI gép, erről úgy is mindenkinek más a véleménye. Viszont ha ezt a tudást és a minőséget tudják ilyen kicsi méretben jó áron hozni, akkor nincs kétség, hogy mit kell venni karácsonyra 😂 Ami tuti, hogy a Dronshop-nak köszönhetően videó az tuti lesz mindről 😉

Nézzük milyen gépekre lehet számítani:
Autel Evo Mini, ez DJI Mini 2 ellenfele lesz, szintén 250g alatti, okos funkciókkal, 10km-es hatótáv és 30 perc repüléssel, de szenzorok nélkül.

Autel Evo Mini Plus: ugyan az lesz mint a Mini verziója, de már szenzorokkal ellátva

Autel Evo Lite és Lite +, ezeket a gépeket az Air 2S ellen küldi az Autel cég, szintén megegyező paraméterekkel kb mint a DJI gépek .

Autel Evo III, itt a célpont már a még pletyka szinten létező DJI Mavic 3 lesz, viszont az Autel nem bízza a véletlen mert egyből 3db gépet küld ellene a harca, kiváncsi leszek ki mit fog kitalálni.

Videót keressétek a YouTube csatornán!

 

Leave a comment