Hogy mi? A neten napvilágot láttak olyan képek amik már megint valósnak tűnnek! Ami látható rajta és igen meglepő az az, hogy DJI Mini 3 Pro csomag az új DJI RC Controllerrel 😱 Ez azért érdekes és egyben durva is mert a kontroller ára kb 350000-400000Ft ha ehhez ajándékba adják a DJI Mini 3-at akkor is odaveszett a lényeg, ami pedig az “olcsó” ára volt.

Vagy csak hasonlít a távirányító a DJI RC Pro-ra? Kicsit jobban megnézve inkább csak hasonlít mint sem ugyan az lenne, de ha egy táv kijelzőt kap, az akkor SOS drágább lesz mint egy sima kontroller. Én személy szerint támogatom ezt dolgot mert így legalább megszűnnek a kompatibilitási gondok, pláne android esetén. Ezeknek a kijelzőknek jobb a fényereje, van benne hűtés, jobban bírja a meleget nyáron és még a telefonunk sem merül le.

Hát a gép formája, hogy finoman fogalmazzak kicsit érdekes 😂 Már jönnek is az első mémek róla. Kérdés mennyire számít a forma? Idáig a legtöbb negatív kommentet nálunk az Autel gépekre mondtátok, hogy milyen érdekesen néz ki. Lehet itt az “áldozat”? 😂 Viszont ahogy látszik ez nem 360-as szenzor lesz “csak” egy első hátsó. Ami persze nem gond, hogy miért ilyen nagy? Ez jó kérdés! Lehet fake news lenne az egész? Hamarosan kiderül mert ha van elég chip akkor állítólag áprilisban érkezik hozzánk! De a legnagyobb kérdés, hogy lesz-e rajta C jelölés! Nagyon kiváncsi vagyok már rá!

Leave a comment