DJI HD FPV

Hogy ne csak mindig a videós és egyébb drónok legyenek a téma, most jöjjön egy kis fpv. Akik régóta benne vannak a hobbiban még analóg jelen nőttek fel, ami nem túl jó minőségű néha fekete-fehér, néha zizis, de mégis a miénk volt, sőt még ma is a miénk. Ha verseny sportban a drón versenyeken még most is sokan ilyen technikával repülnek.

Ilyen egy analóg videójel minősége 🙂 persze a versenyeken sokkal nagyobb a tempó és az analóg jel stabilitásán is lehet javítani, jobb vevő, adó, antenna stb. Közel 2 éve jelenet meg a több HD fpv rendszer ami már sokkal, de sokkal jobb minőségben adja a jelent nekünk, észrevehetetlen késéssel. Ezekből a rendszerekből is szinte csak a DJI rendszere terjedt el a legjobban az Airunittal, ám egy jó ideje sajnos szinte már nem is lehet kapni. Most, hogy megjelent a DJI Avata és vele együtt egy új szemüveg is, ami már Ocusync 3.0-át használ. Itt már mindenki merte remélni, hogy ebből érkezik egy új Airunit.

Az új Airunitra már régóta várnak a modellezők és a versenyzők. Többen használnak merevszárnyú gépekben is már DJI HD rendszereket, egy jó HD képet nézni repülés közben azért mégis csak szebb és jobb. Szóval mostmár közeleg a hivatalos dátum elvileg ha mar van fénykép a dobozról is.

Leave a comment