Újabb jó hírt találtam az interneten, miszerint az összes AUTEL drón megkapja a C minősítést! Ezzel végre újra lesz verseny a DJI és más gyártók között. Pláne, ha az AUTEL lesz az első C0 és C2-es drón tulajdonosa! Nézzük az információt, amit egy AUTEL csoportban találtam és egy olasz disztribútor tette közzé!

AUTEL C minősítések

#Osztály #Jelzés az #EVO #NANO/#NANOPlus, #LITE/#LITEPlus/#EVO2 és #MAX4T most valóság!!!
Mi Autel Robotics Italia Service Center most kaptunk engedélyt, hogy közzé tegyük ezt a fontos hírt: Minden Autel Robotics modell 2023-ban megkapja a saját osztályjelölő bizonyítványát!!!
A #Dragonfish számára a #C6 osztály lebonyolításáról is vannak nem hivatalos híreink, de a következő hetekben jön a megerősítés, továbbra is minden EVO2 szériás tulajdonos (beleértve az Enterprise, az RTK és a DUAL modelleket) védett lesz a beruházásukban, jövő évtől már repülhetnek is A1 (Nano és Lite) és A2 (az egész EVO2 sorozat és az új tech gyöngyszem hamarosan #Max4T).
Egyre büszkébb vagyok arra, hogy képviselhetem ezt a tekintélyes márkát, folytatjuk izgalmas fejlődési utunkat #Official #Dealer és #Engedélyezett #Service #Center

Miért is olyan fontos a C minősítés? Jelen állás szerint 2024-től lakott területen belül csak minősített drónok repülhetnek majd Open kategóriában. A többi drónhoz speciális vagy műveleti engedély lesz szükséges. Ezekkel viszont akár egy sima A1/A3 is elég lesz a repüléshez és persze az egyéb engedélyek, ha kellenek.

Leave a comment