Na végre már! Meg van az egyik hiányzó részlet ami nem más mint, hogy mikor is érkezik az új DJI drón. Tegnap hivatalosan is bejelentette a DJI a dátumot ami nem más mint 07.25. A többi már nem igazán titok az eszközről, kivéve a hazai pontos forintos ára. Szóval ha valaki lemaradt volna eddig róla, akkor annak mondom, hogy érkezik a DJI Air 3

DJI Air 3

Aki már szemez az eszközzel az ne felejtse el használni a Dronehungary2023 kódot a MyActionCamnél.

Szóval érkezik egy újabb dupla kamerával ellátott drón a DJI részéről. Egyszer már volt ilyen a DJI Mavic 3 személyében, de egyszer csak megszűnt és lett helyette a DJI Mavic 3 Pro három kamerával és mellé maradt a DJI Mavic 3 Classic egy kamerával. A kettő közötti űrt lesz hivatott kitölteni a DJI Air 3 is. Nyilván sok technikai adat kiszivárgott már a neten róla, így nézzük meg a fontosabb dolgokat.

DJI Air 3 főbb újdonságai lesznek a két kamerán kívül. Az biztos, hogy kap egy új távirányítót és új irányítási rendszert. A DJI RC 2-vel együtt érkezik az Ocusync 4 ami még stabilabb képet és irányítást biztosít majd nekünk, ezzel kar a világból ki lehet majd repülni technikailag. Növelik a repülési idejét is, hogy felvegye a versenyt a mostani gépekkel. Ezenkívül én még várok pár szoftveres újdonságot is majd, remélem lesz valami új funkció. Javítják a követési funkciót is benne valamint megkapta a 360-as akadály érzékelő rendszert is.

A nagy kérdés pedig már csak a pontos ára, egy hét múlva ki is fog derülni. Találgatások vannak és az EU-n belül kb 400-600eFt között lesznek a csomagok árai. Olcsóbb nem igazán lehet, ha pedig drágább lenne akkor már ott a Mavic 3 Classic, igaz azon nincsen Tele kamera. A következő héten figyeljétek a YouTube csatornát és akkor már a pontos információkkal jövök nektek. 

Leave a comment