Nighthawk 250 vázra épített quadkopter

Ez a Drone Hungary Wanted, ahol elveszett, megtalált drónokat teszünk közzé![Elveszett] >>> Nighthawk 250 vázra épített quadkopter

Közzétette: mgy | Feladva: 2016/03/21 - 13:02 | Frissítve: 2016/03/21 - 13:59


Március 17-én (csütörtökön) napközben Csobánkán elvesztettem a képen szereplő, saját építésű quad­kop­te­rem. Nagyon sok munkám van benne, így szeretném megtalálni, visszakapni. Mivel a szél magasra vitte, elképzelhető, hogy a landolás nem volt sima, a gép sérült, de így is hiányzik!
A váz szürke-fekete karbonlap, a felszálláskor fekete propellerek és egy kék színű 1Ah-s Turnigy akkumulátor voltak rajta. A becsületes megtalálónak pénzjutalom jár. Kérem az alábbi telefonszámon keressenek, a segítséget előre is köszönöm!
30/977hét-6hat7

Segítség a Wanted használatához

 • Kizárólag bejelentkezett felhasználó tud bejelentést feladni, szerkeszteni, törölni! Ez utóbbi kettő csak saját bejelentésnél lehetséges!
 • Bejelentést a menüben lévő "Új bejelentés" linkre kattintva tudsz feladni!
  A bejelentésed csak az adminisztrátor jóváhagyása után fog megjelenni!
  Amennyiben valami oknál fogva az admin úgy gondolja, hogy nincs helye a bejelentések között, úgy törli a bejelentést.
  Fontos megemlíteni, hogy jelenleg nem kapsz ezekről a műveletekről üzenetet, de szívesen fogadjuk a javaslatodat, ha van valami ötleted ezzel kapcsolatban.
 • Ha elrontottál valamit, vagy módosítanod kell a bejelentésed, akkor a bejelentésed saját lapján a "Szerkesztés" gombra kattintva tudod ezt eszközölni.
 • Ha átadtad a gazdájának a talált eszközt vagy mint gazdája megkaptad, vagy már nem releváns akkor kérjük, hogy töröld a bejelentésed!
  Ezt a fentebb említett szerkesztés gomb megnyomása után, az űrlap alján lévő törlés gombbal tudod megtenni!

Bejelentkezés

 

Wanted menü

Megtalálták

Elveszett

Facebook oldalunkról

2018.09.06.