Elveszett Parrot Bebop 1.0

Ez a Drone Hungary Wanted, ahol elveszett, megtalált drónokat teszünk közzé![Elveszett] >>> Elveszett Parrot Bebop 1.0

Közzétette: GezaCsalanosi | Feladva: 2018/02/01 - 03:42 | Frissítve: 2018/02/02 - 09:08


Szép estést, sziasztok! 2018.jan.29.-én 16:30-kor a Boráros téren felszállt 'Böbe és igazság szerint azóta semmi hír róla.. 'Böbe egy Parrot Bebop Drone, közel egy hónapos, a szemtelenebbik fajta. Megannyi boldog közös repülésen túl vagyunk, határ a csillagos ég. Az utolsó repülésünk alkalmával 'Böbe kellően magasan lehetett, hogy megszakadjona kapcsolat, 10percig csak repült a semmibe, majd hirtelen megint visszajött a képbe, ugyan csak egy kis idő erejéig amíg sikeresen le tudtam vele szállni a Duna parton valahol, sajnos nem tudtam belőli a pontos helyet, az irányra való tekintettel a Petőfi híd és Margit híd között szállhatott le valahol a Duna parton. Aki esetleg megtalálta vagy hallott róla valamit, kérem jelezze nekem, nem leszek hálátlan. Az utóbbi két napom nem telt mással, csak 'Böbét kerestem, sikertelenül.. 'Böbe gyere haza! Minden megosztás számít. Köszönöm a segítséget!

,

Segítség a Wanted használatához

 • Kizárólag bejelentkezett felhasználó tud bejelentést feladni, szerkeszteni, törölni! Ez utóbbi kettő csak saját bejelentésnél lehetséges!
 • Bejelentést a menüben lévő "Új bejelentés" linkre kattintva tudsz feladni!
  A bejelentésed csak az adminisztrátor jóváhagyása után fog megjelenni!
  Amennyiben valami oknál fogva az admin úgy gondolja, hogy nincs helye a bejelentések között, úgy törli a bejelentést.
  Fontos megemlíteni, hogy jelenleg nem kapsz ezekről a műveletekről üzenetet, de szívesen fogadjuk a javaslatodat, ha van valami ötleted ezzel kapcsolatban.
 • Ha elrontottál valamit, vagy módosítanod kell a bejelentésed, akkor a bejelentésed saját lapján a "Szerkesztés" gombra kattintva tudod ezt eszközölni.
 • Ha átadtad a gazdájának a talált eszközt vagy mint gazdája megkaptad, vagy már nem releváns akkor kérjük, hogy töröld a bejelentésed!
  Ezt a fentebb említett szerkesztés gomb megnyomása után, az űrlap alján lévő törlés gombbal tudod megtenni!

Bejelentkezés

 

Wanted menü

Megtalálták

Elveszett

Facebook oldalunkról

2018.09.06.