Piac cserélek

Ez a Drone Hungary Piac, ahol magánjellegű, drónos apróhirdetéseket adhatsz fel! Ezen belül olyanokat, amiben te cserélnél valamit valamireKategória: Komplett gépek | Hirdető: Supr1982 | Feladva: 2016/09/11 - 09:28 | Frissítve: 2016/09/11 - 11:43


Sziasztok!Cserélném komplett gamer pcmet drónra.a gép: alaplap Msi gaming 5.proci:i54690k 16gb3300 ram led világítással vga Msi r9 380 4gb táp fsp700w hyperM monitor 24es full hd led benq igény esetén egy 7.1es steelseries fejhallgató +1 logitech proteus core gamer egér.Minden alkatrész garanciás.várom az ajánlatokat értékegyeztetéssel.
Segítség a PIAC használatához

 • Kizárólag bejelentkezett felhasználó tud hirdetést feladni, szerkeszteni, törölni! Ez utóbbi kettő csak saját hirdetésnél lehetséges!
 • Hirdetést a bal oldalon lévő "Új apróhirdetés feladás" linkre kattintva tudsz feladni!
  A hirdetésed csak az adminisztrátor jóváhagyása után fog megjelenni!
  Az "Új apróhirdetés feladás" linket a Piac menüjében, vagy a Piac oldalait böngészve a bal oldali sávban találod meg.
  Feladás után megjelenik a hirdetésed címe ezekben a menükben "Jóváhagyásra vár:" felirattal.
  Amint az adminisztrátor jóváhagyja a hirdetésed, eltűnik a "Jóváhagyásra vár:" felirat a hirdetés címéből.
  Ha viszont az admin úgy gondolja, hogy nincs helye a hirdetések között, úgy egyszerűen törli a hirdetést, ezzel egy időben a menüből és eltűnik a linkje is.
  Fontos megemlíteni, hogy jelenleg nem kapsz ezekről a műveletekről üzenetet, de szívesen fogadjuk a javaslatodat, ha van valami ötleted ezzel kapcsolatban.
 • Ha elrontottál valamit, vagy módosítanod kell a hirdetésed, akkor a hirdetésed saját lapján a "Szerkesztés" gombra kattintva tudod ezt eszközölni.
 • Ha eladtad a terméket, vagy más nem releváns akkor kérjük, hogy töröld a hirdetésed!
  Ezt a fentebb említett szerkesztés gomb megnyomása után, az űrlap alján lévő törlés gombbal tudod megtenni!