Időpontváltozás: V. Drone Hungary találkozó

Biztosan sokan olvastátok már a Facebook oldalunkon, vagy az esemény oldalán, esetleg itt a honlapon is, hogy sajnos el kellett tolnunk az V. Drone Hungary találkozó időpontját.

Ennek a fő oka az, hogy még a cikk írásának pillanatában sem kaptuk meg az összes engedélyt ami egy ilyen mértékű rendezvény megtartásához elengedhetetlen!
Azt meg valószínűleg senki sem szeretné, hogy engedély hiányában jól megbüntesse valamelyik hatóság azon felül, hogy minket is megbüntetnek.

Hozzá kell tenni, hogy az időjárás is elég kiszámíthatatlan mostanában, annak pedig nem sok értelme lenne, hogy drónozás helyett vizipólózzunk a természet lágy ölén a szakadó esőben.

Így sajnos meg kellett meghoznunk ezt a fájdalmas döntést, a találkozó időpontjának eltolásáról, ami egyébként is találkozó esőnapjának lett kitűzve!


A találkozó (tervezett) új időpontja ezért:
2016.05.22

A fenti időpont azért csak tervezett, mert jövő hét folyamán lesz annyi információnk, hogy meg tudjuk ezt erősíteni.
Több negatív bírálatot kaptunk mint szervezők, hogy későn jeleztük az esemény eltolását és sokan erre készültek már nagyon régóta.
Ezt nagyon sajnáljuk, de ha belegondoltok, akkor nincs erre a dologra megfelelő időpont, amikor minden egyes percben azt várják a szervezők, hogy megérkezzen minden engedély!
Átérezzük a problémát, mert egyéb teendőink miatt nekünk is nagyon komoly, időponti átszervezések állnak a hátunk mögött. Ezért is kommunikáltuk a Facebookon a döntés meghozatala után azonnal!

De próbáljátok meg a jó oldalát nézni a dolognak! Így legalább egy kicsit több idő van a gyakorlásra és a felkészülésre.
Fontos, hogy figyeljétek a Facebookon megjelenő témába vágó postjainkat, mert az a leggyorsabb módja a kommunikációnak.

Köszönjük a megértéseteket,
Drone Hungary

Tags: 
drone, drón, időpontváltozás, modelcity, dronehungary, találkozó