H-DH1601000011

Yi Zhan x6 Tarantula

Drone Hungary Drón regisztrációs szám: H-DH1601000011

A drón tulajdonosa: F.Dávid

A drón neve: Pók

Rotor elrendezés: Quadcopter - X

Teljes felszállósúly: 450g

A gép bemutatása:

Még friss a darab, fél órája kapcsoltam be először. Ha lesz róla mit mondani, akkor szerkesztem. Egyelőre próbálgatás van, a későbbiekben a perselyeket ki fogom cserélni csapágyakra, és átalakítom az akkutartó-csatlakozó részt, mert ez a lecsavarozom-lepattintom-kipiszkálom-szethúzom-összedugom-betuszkolom-fölpattintom-fölcsavarozom módszer nem tetszik. Maga a gép egyébként szimpatikus, azt a kamerát, amit szét kellett szednem, és kikönnyítenem (kijelző, burkolatok, egyik akksi kiszed) hogy a Csótányszúnyog meg tudja emelni, ez vízálló tokkal, konzollal együtt úgy rántotta föl a levegőbe hogy meglepődtem. Ezekből a "bolti" játék-gépekből amiket próbáltam eddig ez tűnt a legagilisebbnek. Majd meglátjuk mi lesz belőle.


A drón azonosítócímkéje:Ha hozzád tartozik az adatlap, mentsd le a matrica képét ( -- nyomd ki az egér jobb szemét a kép felett, majd kép mentése másként -- ), nyomtasd ki és ragaszd rá bátran a drónodra, így ha elveszíted és valaki megtalálja, talán több esély van rá, hogy visszakerül.
Az üres mezőbe akár a telefonszámodat vagy bármit írhatsz még, vagy csak egyszerűen levágod :)

Figyelem! Az azonosító szám egyfajta drónközösségi azonosító szám, kizárólag az oldalon szereplő regisztráció tulajdonosa használhatja, hivatalos szervhez nem kapcsolódik!

Ha találsz egy gazdátlan drónt aminek van Drone Hungary-s azonosítószáma, de nincs rajta egyéb elérhetőség, akkor arra kérünk, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot a Facebook oldalunkon. Ennek megfelelően, könnyebben fel tudjuk venni a kapcsolatot a drón tulajdonosával.