H-DH1601000007

SexyPlexy

Drone Hungary Drón regisztrációs szám: H-DH1601000007

A drón tulajdonosa: Thomleck / Tomeedey

A drón neve: SexyPlexy

Rotor elrendezés: Quadcopter - X

Teljes felszállósúly: 560g

A gép bemutatása:

A kopter több átépítésen fejlesztésen esett át, jelenlegi állapota úgylátszik nem nagyon fog változni, nagyjából késznek tekintem. CNC vágott plexi váz, 250-es méret, első karok kissé nyitottabbak, hogy ne lógjanak bele a kameraképbe, karok 6mm középső konzol 3mm vastag. Xiaomi Yi-t cipel, felszállósúly 560g 1800-as 40C 3S akksival. 4S-es csak technikás pályán száll versenybe, 3 cellás lipósok közt viszont 6040-es proppnak köszönhetően igencsak kiemelkedő és harapós.


A drón azonosítócímkéje:Ha hozzád tartozik az adatlap, mentsd le a matrica képét ( -- nyomd ki az egér jobb szemét a kép felett, majd kép mentése másként -- ), nyomtasd ki és ragaszd rá bátran a drónodra, így ha elveszíted és valaki megtalálja, talán több esély van rá, hogy visszakerül.
Az üres mezőbe akár a telefonszámodat vagy bármit írhatsz még, vagy csak egyszerűen levágod :)

Figyelem! Az azonosító szám egyfajta drónközösségi azonosító szám, kizárólag az oldalon szereplő regisztráció tulajdonosa használhatja, hivatalos szervhez nem kapcsolódik!

Ha találsz egy gazdátlan drónt aminek van Drone Hungary-s azonosítószáma, de nincs rajta egyéb elérhetőség, akkor arra kérünk, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot a Facebook oldalunkon. Ennek megfelelően, könnyebben fel tudjuk venni a kapcsolatot a drón tulajdonosával.