H-DH1601000002

ZMR 250 Racer

Drone Hungary Drón regisztrációs szám: H-DH1601000002

A drón tulajdonosa: Pataki András

Rotor elrendezés: Quadcopter - X

Teljes felszállósúly: 430g

A gép bemutatása:

Eljött az ideje, hogy nekem is legyen egy kis verseny gépem. Nem is lehet más mint a jól bevált ZMR250. Sajnos még nincs annyi időm rá mint amennyit szeretnék, de nem adom fel. 2015-ben volt pár repülés vele és ezen  tapasztalatok alapján készül a 2016-s verzió belőle amint az oldalon nyomontudtok követni.


A drón azonosítócímkéje:Ha hozzád tartozik az adatlap, mentsd le a matrica képét ( -- nyomd ki az egér jobb szemét a kép felett, majd kép mentése másként -- ), nyomtasd ki és ragaszd rá bátran a drónodra, így ha elveszíted és valaki megtalálja, talán több esély van rá, hogy visszakerül.
Az üres mezőbe akár a telefonszámodat vagy bármit írhatsz még, vagy csak egyszerűen levágod :)

Figyelem! Az azonosító szám egyfajta drónközösségi azonosító szám, kizárólag az oldalon szereplő regisztráció tulajdonosa használhatja, hivatalos szervhez nem kapcsolódik!

Ha találsz egy gazdátlan drónt aminek van Drone Hungary-s azonosítószáma, de nincs rajta egyéb elérhetőség, akkor arra kérünk, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot a Facebook oldalunkon. Ennek megfelelően, könnyebben fel tudjuk venni a kapcsolatot a drón tulajdonosával.